Over ons

Smartwatch bandjes

Wij bieden u een ruim assortiment aan de beste smartwatch bandjes en accessoires voor iedere smartwatch of activity tracker. Dagelijks houden wij ons bezig met het zorgvuldig selecteren en testen van de nieuwste bandjes en accessoires. Hierdoor kunnen wij u een overzichtelijke collectie aanbieden van de beste bandjes en accessoires voor smartwatches en activity trackers.


Prijs/Kwaliteit

Wij leveren alleen bandjes en accessoires van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij kunnen scherpe prijzen garanderen doordat wij geen gebruik maken van tussenhandelaren. Alle bandjes en accessoires in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd, en worden door ons getest alvorens opname in het assortiment. Dagelijks houden wij ons bezig met het zoeken en testen van nieuwe bandjes en accessoires voor jouw smartwatch of activity tracker.


Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel, en wij staan dan ook altijd klaar voor onze klanten, via info@smartwatch-bands.nl. Dankzij ons centraal gelegen distributiecentrum in de Benelux kunnen wij alle producten op voorraad binnen 1-2 werkdagen afleveren in heel Nederland en België. Mocht u niet tevreden zijn met het bestelde product kunt u deze retourneren binnen 14 dagen na aankoop met de originele verpakking en pakbon.

 

Smartwatch-bands.nl
Overbroek 30
6247EN Gronsveld
info@smartwatch-bands.nl
043-3272707

IBAN: NL52INGB0006539115
BIC: INGBNL2A

KVK: 71257764
BTW: NL858639178B01