Oplader
FitBit Ionic
90cm

11.95

FitBit Ionic Oplader

Op zoek naar een vervangende oplader voor jouw FitBit Ionic? Deze FitBit Ionic oplader met een lengte van 90cm is speciaal gemaakt voor het opladen van je FitBit Ionic. De oplader voldoet aan Europese kwaliteitsnormen en is klaar voor gebruik.

Screen Protector
FitBit Ionic
3 Stuks

8.95

FitBit Ionic Screen Protector – 3 stuks

Bescherm je FitBit optimaal met deze screenprotectors. Dankzij het kristalheldere en flinterdunne glas heb je niet eens door dat er een screen protector over het scherm zit. Deze screen protector set wordt geleverd met 3 screen protectors voor de FitBit Ionic.

Oplader
FitBit Alta HR
55cm

11.95

FitBit Alta HR Oplader

Op zoek naar een vervangende oplader voor jouw FitBit Alta HR? Deze FitBit Alta HR oplader met een lengte van 90cm is speciaal gemaakt voor het opladen van je FitBit Alta HR. De oplader voldoet aan Europese kwaliteitsnormen en is klaar voor gebruik.

Screen Protector
FitBit Charge 2
3 Stuks

8.95

FitBit Charge 2 Screen Protector – 3 stuks

Bescherm je FitBit optimaal met deze screenprotectors. Dankzij het kristalheldere en flinterdunne glas heb je niet eens door dat er een screen protector over het scherm zit. Deze screen protector set wordt geleverd met 3 screen protectors voor de FitBit Charge 2.

Screen Protector
FitBit Alta HR
3 Stuks

8.95

FitBit Alta HR Screen Protector – 3 stuks

Bescherm je FitBit optimaal met deze screenprotectors. Dankzij het kristalheldere en flinterdunne glas heb je niet eens door dat er een screen protector over het scherm zit. Deze screen protector set wordt geleverd met 3 screen protectors voor de FitBit Alta HR.

Oplader
FitBit Charge 2
55cm

11.95

FitBit Charge 2 Oplader

Op zoek naar een vervangende oplader voor jouw FitBit Charge 2? Deze FitBit Charge 2 oplader met een lengte van 55cm is speciaal gemaakt voor het opladen van je FitBit Charge 2. De oplader voldoet aan Europese kwaliteitsnormen en is klaar voor gebruik.

FitBit Accessoires

Alle populaire FitBit accessoires op een rijtje. Bekijk hier ons ruime assortiment accessoires voor de verschillende FitBit modellen. Bescherm je FitBit met de handige screenprotector of een transparante bumper. Naast bescherming vind je hier ook verschillende FitBit opladers. Neem snel een kijkje in ons unieke assortiment FitBit Accessoires.